fbpx

Étrendező

Hello
Partner!

“Ha gyorsan akarsz haladni, menj egyedül. Ha messzire akarsz érni, keress társakat.”

Az Étrendező készen áll rá, hogy a társad legyen azon a hosszú és izgalmas úton, ami a jövőbeli sikereidhez vezet. Táplálkozástudományi szakértelmünkkel a kiválóság mellett elköteleződött vállalkozásokat támogatjuk. Olyan etikus márkákat képviselünk, amelyeknél kiemelt fontosságú az ügyfelek személyes és hosszútávú támogatása.

Alkossunk valami nagyszerűt!

Az együttműködésre számos lehetőséget kínálunk. Ezek mindegyike valamilyen formában vagy a tudásunk értékesítése,
vagy a partner promótálása. Nézd végig, milyen változatos együttműködések közül választhatsz!

Minden együttműködési formánál  láthatod, hogy egyidejűleg mennyi partner számára vehető igénybe.  Ezeket körökkel jelöltük. A teli körök jelzik a jelenleg betöltött helyeket

Jelmagyarázat

⚪ SZABAD HELY

⚫ FOGLALT HELY

🔒 NEM ELÉRHETŐ

Elérhető együttműködés

Aktív együttműködés

Bevezetés előtt álló együttműködési forma

TikTok promóciós videók

⚫⚫⚪⚪

Ajánlás jutalékért

⚫⚫⚪⚪

Tréningek, publikációk

⚫⚪⚪⚪

Termékek kombinációja

⚫⚪⚪⚪

Közreműködés könyvírásban

Partner termék forgalmazás

⚫⚪⚪⚪⚪

Brand megjelenítése

⚪⚪⚪⚪

Promóciós-termék terjesztés

⚫⚪⚪⚪

Nyilvános szereplés

⚫⚪⚪⚪

Információk első kézből

⚪⚪

🔒Tudásbázis

Előfizetéses online enciklopédia

🔒Hirdetés

Partner ajánlatok megjelenítése

A túrista keresi magát a térképen.

Íme a részletek

Az itt található együttműködési formák bármelyikével jelentős értékhez juttathatod a vállalkozásodat.
Vannak köztük egyértelműek, és összetettebbek. Igyekeztünk példákkal is illusztrálni a bennük rejlő lehetőségeket.
De készséggel segítünk a számodra legmegfelelőbb együttműködési forma kiválasztásában is.

Szakinfluencer

 • TikTok promóciós videók
 • Hozzászólások megválaszolása
 • Élő TikTok adások
 • Kvalitatív és kvantitatív piackutatási eredmények továbbítása a partnernek

Milyen esetekben ajánljuk

A márkaismertséget növelheted a TikTok felhasználók között. De a jól tegelt tartalmakat mára Google is megjeleníti a keresési találatok között. 

Ternékbevezetés és marketing kampányok megtámogatásához.

Ha a TikTok-ban rejlő marketing potenciált akarod felmérni. Vagyis, hogy a célközönséged jelen van-e ezen a csatornán és lehet-e aktiválni őket.

Tematikus élő adások során valós időben válaszolunk a célközönség kérdéseire.

Példa

A VitalHero induló vitamin forgalmazó vállalkozásként TikTok szakinfluencert keresett termékpromócióhoz. Egy 12 részes videó sorozattal népszerűsítettük a márkát. A teljesítés során a tartalmakat a korábbi videók statisztikái alapján módosítottuk. Az ügyfelünk elégedettségét mutatja, hogy a projekt után kifejezte a szándékát a további együttműködésre.

https://www.vitalhero.hu/

Affiliate

 • Vásárlókat közvetítünk a partner felé, aki jutalékban részesít a vásárlásokért
 • Mi fizetünk jutalékot a partnernek a tőle érkező vásárlók után
 • Közös ajánlat együttes promóciója (keresztmarketing)

Milyen esetekben ajánljuk

Minden esetben fontos, hogy a partner tevékenysége rokonságban álljon az Étrendező profiljával. Ennek leginkább az  egészség- és szépséségipari termékek illetve szolgáltatások felelnek meg.

Egyszeri jutalékban nagyobb értékű vásárlásokért érdemes megállapodni. Azonban az előfizetés jellegű, vagy ismétlődő vásárlások után fizethető rendszeres jutalék is. 

A keresztmarketing során a partnerek egymás termékeivel növelhetik az ajánlataik értékét a vásárlók számára. A partner a terméke lehet opcionálisan megvásárolható, vagy akár egy meghatározott árú ajánlatcsomag része. 

Példa

Egy prémium táplálékkiegészítőket forgalmazó cég azzal ösztönzi a magasabb értékű vásárlásokat, hogy az ajánlat részeként kedvezménnyel promótálja az Étrendező egyik magasabb árkategóriájú szolgáltatását is. Így a vásárló teljesebb megoldást kap. A partner jutalékot reailzál, az Étrendező pedig egy új vásárlóhoz jut.

Az affiliate kiválóan működik folyamatos együttműködéssel és kampány jelleggel, akár limitált szériás ajánlatokkal.

https://www.hushandhush.hu/

Szakmai Támogatás

 • Terméktámogatás különböző formái
 • Sarokkő tartalom készítés (blog, podcast, videó, stb.)
 • Szakmai képviselet konferencián
 • Értékesítők, partnerek tréningje
 • Tanácsadás piackutatáshoz

Milyen esetekben ajánljuk

A katalógusokban, vagy a webshopodban kínált termékeket közérthető szakmaisággal bemutatva növelheted a vásárlók bizalmát a márkád iránt.

Közreműködünk olyan online tartalmak létrehozásában, amelyek a leglényegesebb területekkel foglalkoznak és hosszú ideig érvényesek maradnak. Ilyenek az általános kifogások, vagy a sokakban felmerülő kételyek eloszlatása.

Ha az alkalmazottaidat, vagy a viszonteladóidat szeretnéd továbbképezni eseti, vagy rendszeres tréningekkel. Igény esetén a márkához igazított képzési anyagokat és tematikát is összeállítunk.

Példa

A Hush&Hush márka termékpromóciójában kiemelt szerepük van a szépségiparban dolgozó vállalkozó partnereknek. Az ő célirányos képzésük eredményeképpen nagyobb magabizossággal és felkészültebben tudják ajánlani a márka termékekeit az ügyfeleiknek.

https://www.hushandhush.hu/

Termékfejlesztés

 • Partner termékeiből ajánlatcsomag összeállítása
 • Javaslatok és közreműködés új fizikai termék kifejlesztése során
 • Termék illetve szolgáltatás audit

Milyen esetekben ajánljuk

Nagyobb kínálat esetén a termékek kombinációjával további megoldásokat kínálhatunk az ügyfelek számára. Itt egyaránt szóba jöhetnek kereskedők és gyártók is.

Gyártók nagyobb kínálattal növelhetik a vevői húséget. Célzott termékfejelsztéssel pedig új vásárlókhoz juthatnak. Az ehhez szükséges piaci ismereteket az Étrendező szolgáltatja.

Ha egy termékben, vagy szolgáltatásban feltehetően nagyobb potenciál van a kihasználtnál, az Étrendező közreműködésével elérhető a lehetőségek maximuma.

Példa

A La Verde egy hazai, frissen préselt dzsúz gyártó, aki versenybe szállt az egyik vezető külföldi gyártóval szemben. A hazai gyártó olyan piaci rést lát, amit egy táplálkozástudományi szakember segítségével tölthetne ki. A feladat két része, hogy a levekre épülő kúrákat és az ehhez szükséges termékeket állítsunk össze a számára.

https://laverde-juice.com/

Könyvírás

 • Társszerző
 • Szaklektor
 • Szakmai közreműködő

Milyen esetekben ajánljuk

Ha van mondanivalód, tapasztalatod valamelyik területén a gasztronómiának és szeretnél tudományosságot is belevinni a kiadványba.

Biztosra akarsz menni, hogy a táplálkozástudományi alapokon összeállított könyvedben minden információ és tanács kellően hiteles és szakamailag támadhatatlan legyen.

Olyan könyvet akarsz, ami a célközönség széleskörű ismeretére épül és maximálisan a javukat szolgálja.

Példa

Módos Anikó egy elhivatott gasztronómiai szakember, aki figyelemreméltó tapasztalattal rendelkezik a receptfejlesztés és az étkeztetés terén. 2021 végén megjelent “És még mentes is” c. könyve után egy még jobb kiadvány életrehívásához kérte fel társszerzőnek az Étrendezőt. A könyv koncepciója az Étrendező javaslatai alapján áll össze. Anikó írja a recepteket, mi pedig az ételek hatásának tudományos leírását adjuk hozzá.

Kereskedelem

 • Direkt értékesítés
 • Webshopos értékesítés
 • Ajánló ügyfelei kuponkóddal vásárolhatnak a partnernél

Milyen esetekben ajánljuk

Ha tudsz lehetőséget biztosítani bizományos értékesítésre, akkor az Étrendező kitelepülések, workshopok alkalmával forgalmazza a termékeidet. 

Nyitottak vagyuk online értékesítésre is, amennyiben ennek a technikai feltételei biztosítottak. (Saját webshopunkból közvetlen vásárlással, vagy a partner felületére való átirányítással.)

Példa

Szervezünk egy tematizált workshopot, amelynek során demonstráljuk a termékeid változatos felhasználási lehetőségeit. A résztvevők azonnali válaszokat kapnak a felmerülő kérdéseikre. Egyúttal mélyebb termékismereteket is szereznek, mintha csak egy webáruházban nézelődnének. A workshop alkalmával azonnali vásárlásra is lehetőséget kínálunk, amely 30-50 %-kal megnöveli a vásárlási hajlandóságot.

Szponzoráció

 • Fizetett termékmegjelenítés
 • Partneri ajánlat prezentálása

Milyen esetekben ajánljuk

Olyan esetben, amikor szeretnéd a márkád ismertségét, és hitelességét azzal erősíteni, hogy egy szakember mutat példát a termékek fogyasztására. Ezt elősegíti, ha a termék kapcsolható a tartalomhoz, amiben szerepel. Valamit az is, ha azt a tartalomtípust rendszeresen publikálja az Étrendező.

Kampányokhoz remekül használható, ha az Étrendező egyik bejáratott csatornáján részletesen bemutatva prómótáljuk az ajánlatodat.

Példa

Klasszikus esetben a termékedet, vagy a márkád logóját jelenítjük meg az általunk készített tartalmakban. Például a logózott shaker-edből iszunk, bedobunk egyet az “agytáp” vitaminodból az egyik rendszeres élő adásunkban, megemlítve a cégedet. 

Egy alkalmas változatban készítünk egy olyan videót, ami kapcsolható a termékhez. Ennek a közepébe beillesztünk egy blokkot, amiben a szponzor termékének előnyeit ecsetljük és ismertetjük az ahhoz kapcsolódó ajánlat részleteit.

Termék Promóció

 • Termékminták terjesztése
 • Belépő termékek terjesztése

Milyen esetekben ajánljuk

Ezzel a lehetőséggel az Étrendező vásárlói számára nyújthatsz közvetlen tapasztalatot a termékeidről. A minták, vagy a belépő termékek első sorban kampányok (termékbevezetés stb.) alkalmával kerülhetnek bele az ajánlatba. 

A termékeid ajánlatcsomagokban való szerepeltetésével egyedi termékeket hozhatsz létre, és kikerülhetsz az árösszehasonlítgatós vásárlók és a versenytársak látómezejéből. 

Példa

Az Étrendező létrehoz egy kiadványt, amely az alvászavarok leküzdésében segíti az ügyfeleit. A kiadványt kiegészítve a partner megfelelő vitaminjaival összeállítunk egy ajánlatot. Így a kiadvány vásárlói megismerhetnek és kipróbálhatnak olyan termékeket (pl. vitaminokat). amelyek a kiegyensúlyozott alvást támogatják.

Szakmai Képviselet

 • Megjelenés a partnerrel eseményeken
 • Szereplés a partner által készített tartalmakban
 • Az Étrendező ajánlásának feltüntetése

Milyen esetekben ajánljuk

Nyilvános alkalmakkor az Étrendező a partnere oldalán megjelenve erősíti a márkát a szakma és a célközönség szemében egyaránt. 

Ugyancsak növeli a márka értékét, ha valamilyen formában hivatkozol az Étrendezőre a publikációidban. Ez a részünkről történhet akár vendégszereplés formájában is.

Védjegy-szerű hatása lehet az Étrendező ajánlásának, amit az ajánlott terméken tüntetsz fel.

Példa

A lehetőségek kombinált használatával hatástöbbszörözést érhetünk el. Például, egy búzafű levet tartalmazó palackon megjelenik az Étrendező ajánlása. Ugyanakkor feltüntetünk egy webcímet is, ami a gyártó weboldalán található. Az ott lévő videóban az Étrendező részletesen ismerteti a búzafű lé jótékony hatásait. Ezen kívül a látogató letöltheti a videóban bemutatott tisztítókúrát ismertető elektronikus kiadványt is.

Piackutatás

 • Marketing tanácsadás (rendelkezésre álló adatok alapján)
 • Megbízás alapú piackutatás
 • Kvalitatív és kvantitatív adatgyűjtés

Milyen esetekben ajánljuk

Ha jobban akarod ismerni a célközönségedet, mielőtt termékfejlesztésbe fognál. Ugyanis hiába születik meg  a tökéletes komponens arányokkal összeállított szupertermék, ha a célközönség problémáit valami más oldja meg. 

Olyan esetekben is segíthetnek a piacről gyűjtött adatok, amikor egy termék a várthoz képest kevésbé jól teljesít. Ilyenkor a fogyasztóknak feltett célirányos kérdésekkel szűrhető ki az ezt okozó hiba, vagy hibák.

Példa

A megbízó egy vitaminokat forgalmazó vállalkozás, aki bizonyítottan hatásos terméket kínál alvászavarok ellen. A termék vásárlóinak egy bizonyos hányadál azononban a várt hatás elmarad. Az Étrendező összeállít egy olyan kérdőívet a termék vásárlói számára, amiben szerepelnek a hibát okozó lehetséges tényezők. A válaszokból kiderül, hogy akiknél hatástalan volt a termék, azoknál egy bizonyos típusú gyulladás gátolja a hatóanyagok felszívódását. 

Ami minden partnerünket megilleti

Márka szerepeltetése online termékkatalógusban

Az általunk ajánlott termékek részletesen megismerhetők egy szűrésre alkalmas katalógusból, a weboldalunkon.

Márka bemutatása a weboldalon

Az Étendező weboldalának látogatói megismerhetik a márkát és azt is, hogy miért ajánljuk a számukra.

Márka kiemelt ajánlása

A konzultációk során,
a TikTok-on kapott releváns kérdésekre,
előadásokon, rendezvények alkalmával.

Hogyan indíthatsz együttműködést

Tisztában vagyunk azzal, hogy minden együttműködési forma ismeretetése még további részleteket követel.
Azonban a szerteágazó igények miatt már nem vállalkoztunk arra, hogy ezeket előre kitaláljuk. Ha bármelyik lehetőség
megmozgatta a fantáziádat, jelentkezz habozás nélkül, hogy kitaláljuk, milyen nagyszerűt alkothatnánk együtt!

Kapcsolatfelvételi űrlap beküldése

Részletek pontosítása, ha szükséges

Ajánlatküldés

További egyeztetés, ha szükséges

Megállapodás

Együttműködés indítása

Közös munka

Projekt vagy időszak kiértékelése

Itt kezdődik minden együttműködés.
Kérlek, jelentkezz az űrlapon!

Ez egy hátizsák matrica, árnyékkal.
Scroll to Top