fbpx
cropped-Etrendezo-logo-5.png

Népszerűsítsd mentes termékeidet egy táplálkozási szakember ajánlásával

Az emberek megbíznak abban, aki már segített nekik meggyógyulni.
Ezért, ha egy tanácsadó javasol nekik valamit, az a számukra sokkal
többet ér bármely reklámnál. 

Tudd meg, hogyan gyorsíthatod fel a vevőid döntési folyamatát!

Hello! Huszár Zsuzsának hívnak. A Csak a Mentes vásárokról már ismerhetsz. Táplálkozási tanácsadó vagyok, valamint a Csak a Mentes szakmai partnere és az Év Mentes Séfje versenyének állandó zsűritagja.

Ezt a rövid videót akkor érdemes végignézned, ha te is a mentes piacon üzletelsz és van egy kíváló terméked, vagy szolgáltatásod, ami egy réspiac valódi problémájára nyújt megoldást. Mert most az ilyen termékek népszerűsítésének új módját ismerheted meg.

Nyilván te is tudod, hogy a mentes termékek piaca erőteljes feljődésnek indult. Azonban a vásárlóknak problémát jelent, hogy eligazodjanak ebben a komplex kínálatban. Sajnos sokan megjárták már a hamis mentes termékekkel. Általában visszafordítható problémáik keletkeznek, de vannak súlyosabb esetek is. Nem meglepő, hogy így a vásárlókat nehéz rávenni egy új márka kipróbálására. És így talán a tökéletes terméket fogják kihagyni.

A hitelességre épülő bizalom kiérdemlése egyre nehezebb és így egyre növekvő értéket jelent a kereskedelemben. A mentes piac célközönsége pedig érthető módon sokkal óvatosabb, mint a legtöbb más piacé. Számukra az jelentené a megoldást, ha valaki átvállalja a termékek kipróbálásának kockázatát helyettük. A tökéletes megoldás egy megbízható ismerős, akit elfogadnak szaktekintélynek. 

Például egy leinformálható táplálkozási tanácsadó. 😉

burrito
influencer

Nos, gondolom rájöttél, miről is szól ez a videó. igen. Amit a neked kínálok, az ennek a kincset érő bizalomnak a megalapozása a célközönséged számára. 

Ha a terméked átmegy a rostámon, akkor melléállok és úgy tekintek rá, mint a saját ügyem részére. Nem csak felmagasztalom, hanem tudományos alapokon el is magyarázom a követőimnek és a klienseimnek, hogy hogyan oldja meg a problémájukat az, amit te kínálsz. És mivel ezt az online térben teszem, te is bármikor hivatkozhatsz azokra a videókra, amelyekben éppen a termékedet magasztalom. 

Azt még tudnod kell a módszeremről, hogy napi szinten publikálok a TOP 5 közösségi oldal egyikén – a TikTok-on. Van olyan videóm, amit már több, mint 180.000-szer néztek meg. A követőimmel állandó interakcióban vagyunk. A bemutatott termékekkel, vagy egészségügyi praktikákkal kapcsolatos minden kérdésüket megválaszolom. Ez által építem én is az Étrendezőt, a saját márkámat. Csak rajtad múlik, hogy a te márkádat is építsem-e.

És most jön a lényeg!

Az idén decemberben minden nap bemutatok egy terméket a TikTok követőimnek. Hetente egy alkalommal pedig sorsolást is tartok a héten megismert termékekből. Egészen Karácsonyig. Ez egy olyan időszak lesz, amikor a közösségi média felhasználói felfokozott érzelmi állapotban lesik a nyereményeket. Így várhatóan a csatornám nézettsége is megnő. Ha úgy döntesz, a te termékedé lehet az egyik nap decemberben. Szóval, ha szeretnél bekerülni a termékeddel ebbe az intenzív promóciós időszakba, akkor mostantól számodra is nyitva áll ez a lehetőség.  

Összefoglalásként: ha mindez kellőképpen izgalmasnak hangzik, akkor jelezd nekem, hogy érdekelnek a promóció részletei és elküldöm a számodra mindazt, amit még tudnod kell róla. 

Köszönöm, hogy megnézted a videót! Folytassuk tovább emailben!

birthday-present

Ha szeretnéd megtudni az együttműködés részleteit, kérlek jelezd egy üzenetben!

handshake
Scroll to Top