fbpx

Étrendező

Prémium vitaminkészítmények kedvezménnyel
Hush_n_Hush_logo

Hush and Hush -10 %

blnce_logo_transparent

Blnce -10 %

herbaferm logo transparent

Herbaferm (Hamarosan!)

vivanatura_logo

Vivanatura (Hamarosan!)

A Potion egy önálló része az Étrendező weboldalnak. Itt a legkíválóbb táplákozási kiegészítőkről szerezhetsz tudományosan alátámaszott ismereteket. Igyekszünk olyan alapossággal bemutatni a kiválasztott készítményeket, hogy neked ne kelljen további információk után kutatnod. Ha pedig a legjobb hatást akarod elérni, akkor útmutatással is segítünk a készítmények fogyasztásával kapcsolatban.

Erre az oldalra 2022 decemberében kerülnek fel az első ismertetők. De addig is használd a kedvezményeket, amelyeket egy-egy márkánál kialkudtunk a számodra! 

Ismerd meg a kíváló márkákat

Ötvözi a tudományt és a tradíciót:. Több mint 15 évnyi sejtkutatásra támaszkodva  precíz problémamegoldó, öregedésgátló formulákat fejlesztettek ki, klinikailag vizsgált, hatásos összetevőkből: vitaminokból és gyógynövényekből. Probléma területekre fókuszáló, magas minőségű termékek. Hiánypótló adaptogén gyógynövényeket használnak, mely támogatja szervezetünket a stressz elleni küzdelemben.

Új generációs vegán funkcionális élelmiszerek. A csíráztatott és tejsavasan fermentált, majd funkcionális élesztőkkel és gyümölcsporokkal gazdagított biomag-mátrixok (szupermagvak) megnyitották a protektív táplálkozás új dimenzióját, azaz a növényi alapanyagokban új védőanyagok képződnek és az egész táplálék jobban hasznosul, miközben támogatja a bélflórát.

Gyógynövénycsepp, amit természetes mikrobák életközössége alkot.
A gyógynövényrostok palántaföldként segítik a mikrobiom egyensúlyának rendeződését, a rebiózist. Kutatómunkával készült egyedülálló fejlesztés, az autoimmun állapotok és az emésztőrendszer egységének támogatója.

Körültekintő alapanyag válogatás és magas fokú elhivatottság jellemzi a termékfejlesztést. A gyártott és forgalmazott készítmények mind a szervezet fontos funkcióit segítik. Található köztük az emésztést támogató, roboráló salaktalanító, energetizáló, immunrendszer erősítő és termék. A saját gyártású termékek összetevői kölcsönösen erősítik egymás hatását.

Értesülj az elsők között az újdonságokról

A jelenleg elérhető kuponokat emailen küldjük el a számodra. Az újabb kedvezményekről pedig azonnal küldünk értesítőt. Ugyancsak az elsők között fogsz tudni arról, amikor elindul a készítmények bemutatása. Időnként pedig részt vehetsz a bemutatott készítményekkel kapcsolatos online eseményeinken is. 

Előnyök, amelyekhez hozzájutsz

  • kedvezménykuponok
  • értesítő, ha bővül a tudástár
  • ingyenes részvételi lehetőség az online termékismertetőkön

Itt korábban egy SAPI űrlap volt vélhetően.

Scroll to Top