fbpx

Étrendező

Legyél vegán
cukorbetegen is!

A saját praxisom és a legfrissebb tudományos kutatások igazolják a növényi alapú táplálkozás elengedhetetlen fontosságát a diabétesz kezelésében. Az ingyenes kiadvány segítségével jobban megértheted a táplálkozás szervezetre gyakorolt hatását és tanácsokat kapsz a napi étkezéshez.

Töltsd le ezt a hasznos eBookot!

Miért tudok segíteni?

Huszár Zsuzsának hívnak. Táplálkozásterapeutaként nyújtok segítséget még a mások számára megoldhatatlannak tartott problémáknál is. Mivel érintett vagyok a 2-es típusú cukorbetegségben, ezért átérzem, milyen az, ha valakinek hasonló egészségügyi problémája van. Szakterületeim a cukor okozta anyagcsere zavarok és a mikrobiom.

A módszerem egyik jellemzője, hogy a személyre szabott tanácsadás mellett olyan táplálékkiegészítőket és olyan étrendet ajánlok, amelyek alacsonyabb költségvetésből is finanszírozhatóak.

Az Étrendezővel az a küldetésem, hogy bárki számára rendelkezésre álljon az a tudás, amivel jelentősen javíthat az életminőségén.

Az eBook tartalma

Mi is a cukorbetegség

Miért olyan bonyolult az inzulinrezisztencia kezelése

Az állati fehérje és a zsír fogyasztásának hátrányai

A húsfogyasztás hatása a vércukorszintre

A növényi táplálkozás előnyei a cukoranyagcsere zavarainál

Növényi étkezés pro és kontra

Mitől lehet cukorbeteg aki vegán

Általánosságok helyett: saját étrend

Összefoglalás & utószó

Tippjeim a sikeredért

Abban szeretnélek támogatni, hogy minél könnyebben alkalmazkodhass ehhez a nem hétköznapi helyzethez. Ezért a legjobb tudásom szerint írtam meg ezt az eBookot amit ingyenesen letölthetsz.

Vegan_diabetesz_utmutato_eBook_makett_

így kezelem az adataidat

Az ingyenes anyagaim egy része név és email cím megadásával érhető el. Ez a számodra azért jelent előnyt, mert így a későbbiek során is értesülhetsz hasonló anyagok megjelenéséről. Valamint olyan ajánlatokat is kaphatsz, amelyek kapcsolódnak az érdeklődési körödhöz, vagy érintettségedhez.

Az adataidhoz nem adok hozzáférést harmadik személynek, még akkor sem, ha az esetleg egy marketing akcióban a partnerem. Ha többet szeretnél tudni, arról, hogyan kezelem a marketing célú adataidat, akkor olvasd el az Adatkezelési tájékoztatómat.

Scroll to Top