fbpx

Étrendező

Általános Szerződési Feltételek

Az ezen az oldalon található Általános Szolgáltatási Feltételek („ÁSZF”) tartalmazzák a Huszár Zsuzsanna Erzsébet (Senný trh 3116/7, 945 01 Komárno, Szlovákia adószám: SK3121381835) mint szolgáltató által üzemeltetett www.etrendezo.info weboldal használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vedd igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetértesz, és kötelező érvényűnek tekinted magadra nézve.

A szerződő felek

A szolgáltató.
Neve: Huszár Zsuzsanna Erzsébet (a továbbiakban: “Szolgáltató“)
Székhelye: Senný trh 3116/7, 945 01 Komárno, Szlovákia
Elérhetősége, az igénybevevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: hello@etrendezo.info
Adószáma: SK3121381835
Nyilvántartási szám: 54 991 714
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: Komáromi Járási Hivatal (cégbíróság)
Telefonszáma: +421 35 884 2200
és Te. (a továbbiakban: “Szerződő“).
A szerződés nyelve: magyar

A weboldal tartalma

A weboldalra tudományos forrásokra épülő publikációk, fordítások, a saját tanácsadói szolgáltatásunkból származó esettanulmányok kerülnek fel. Mindezek szöveges és multimédiás tartalom formájában.
A weboldalon található cikkek, képek és termékek bármilyen nemű másolása, átvétele, engedély nélküli megjelenítése az írásos hozzájárulásunk nélkül szigorúan tilos!

Megvásárolható szolgáltatások, termékek köre

A weboldal tartalmához kapcsolódó szolgáltatásaink/termékeink megvásárolhatóak a weboldalon keresztül. Ilyenek például:
Állapotfelmérés
Kiértékelés
Konzultácó (személyesen vagy online)
Tananyagok
Mintaétrendek
Receptek

Amennyiben az oldalon hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől. 

Szolgáltatásainkról, termékeinkről a weboldalon részletes leírás található, melyekhez digitális dizájn tartozik. (A szolgáltatások, termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, amennyiben illusztrációként szerepelnek.)

Amennyiben valamely szolgáltatásunk, vagy termékünk akciós áron kerül a megvásárolható szolgáltatások, termékek közé, akkor tájékoztatjuk a vevőinket az akció időtartamáról.

Vásárlás, megrendelés

A weboldal bármely megrendelési űrlapjának kitöltésével és a megrendelés, vagy megrendelés véglegesítése gomb lenyomásával a Szerződőt fizetési kötelezettség terheli. A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy egyes megrendeléseket indoklás nélkül, pl. versenyérdek-ütközés miatt elutasítson. Ezzel szemben a megrendelő panasszal, jogorvoslattal nem élhet.
A Szerződő a megrendelési űrlap oldalán lévő összes információt és feltételt a megrendelési űrlapon található megrendelés, vagy megrendelés véglegesítése gomb megnyomásával önmagára nézve kifejezetten kötelezőnek ismeri el.

Vásárlási folyamat

Az etrendezo.info weboldal oldalain lehetőség van szolgáltatások, termékek, illetve digitális információs termékek, un. infótermékek megvásárlására.
A megrendelések a weboldal értékesítési oldalaiba integrált megrendelő űrlapokon történnek.

Rendelés menete és fizetés

 

Szolgáltatások és infotermékek vásárlása

A Szerződő elküldi megrendelését a weboldalon található bármely űrlapon keresztül. A Szolgáltató 48 órán belül e-mailen megküldi a Szerződő részére a visszaigazolást, mely tartalmazza a fizetési feltételeket, melyet a Szerződő önmagára nézve kifejezetten kötelezőnek ismer el. A termék, szolgáltatás árának kiegyenlítését követően 72 órán belül a Szolgáltató e-mailben megküldi a Szerződő részére a megrendelt szolgáltatás/termék hozzáférésének linkjét, ha szükséges, jelszavát, vagy egyéb információkat a szolgáltatásról/termékről. Amennyiben a Szerződő nem tesz eleget fizetési kötelezettségének a Szolgáltató megtagadja a megrendelés teljesítését.

Bankkártyás fizetés esetén (Stripe)

A Szerződő a termék/szolgáltatás oldalán egy gombra kattintással érkezik a megrendelő oldalra, ahol láthatja a megrendelés összesítését, és lehetősége van megadni a megrendelés mennyiségét és adatait. Itt esetenként lehetősége van egy pipálós mezővel további termék hozzáadni a megrendeléséhez. Ha megfelelően leellenőrizte az űrlap tartalmát és a vásárolni kívánt termékeket, akkor kattintson az űrlap alján található gombra.

Ezt követően (amennyiben bankkártyás fizetési módot választott) a Stripe rendszerén keresztül van lehetősége bankkártyával kiegyenlíteni a szükséges összeget. Ehhez átirányításra kerül a biztonságos oldalra, amelyet a Stripe Inc. üzemeltet.

A vásárlással elfogadja, hogy a Szolgáltató által a wandcompany.eu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek a Stripe Inc. (Székhely: 510 Townsend Street San Francisco California 94103) mint Adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring*.
(*Jelentése: csalás felderítő rendszer. Az elektronikus úton kezdeményezett banki tranzakciók kontrollját támogató rendszer.)

Scroll to Top