fbpx

Étrendező

Médiamegjelenések

& Események

Örülök, hogy már számos alkalommal beszélhettem különböző médiákban az egészségmegőrzésről. A missziómnak tekintem, hogy tömegek számára tegyem egyszerű hétköznapi rutinná az egyénre szabott, helyes táplálkozást. Hálás vagyok azért, ha egy műsorszerkesztő felismeri ennek a fontosságát, és lehetőséget ad arra, hogy beszéljek erről.

Ezen az oldalon egy válogatást találsz az eddigi szerepléseimből.

RTL Klub

A médiaszerepléseim kezdetét akkora datálom, amikor egy jó ismerősöm beajánlott az RTL Klubhoz. A “Minden Reggel” c. műsorba majd’ egy tucatszor behívtak. A műsorvezetők mindig jól jártak a helyben készült cukormentes finomságokkal. Sajnos az ott készült felvételek már nem publikusak.

Séf verseny

A Csak a Mentes szerveződés szakmai partnereként minden évben tagja vagyok az “Év Mentes Séfje” verseny zsűrijének. Ez egy nagyon kellemes feladat, és jó lehetőség kapcsolatokat építeni a többi zsűritaggal.

Interjúk

A rádióinterjúkat nagyon szeretem, mert lehetőséget adnak mélyebben is belemenni egy-egy táplálkozástudományi témába. Nem lehet eleget beszélni a helyes étkezésről!
Ezért rádióinterjúra bármikor kapható vagyok.

Rádióállomások

Rádióadók, ahol már többször megfordultam. Az interjúk felvételei a lap alján találhatóak.

Érd FM logo

Sajtó

A nyomtatott sajtó többnyire a termékfejlesztéseinkre kíváncsi. Ilyenkor végre lehetőségünk van megmutatni  azokat cukormentes különlegességeket is, amelyek receptjei már régóta ott lapulnak a fiók mélyén.

Nyilvános szereplések

CEE Impact Day

Egy emlékezetes alkalom volt számunkra a 2017-es CEE Impact Day. A vállalkozásunk nagyon korai fázisában részt vettünk az Impact HUB Investment Ready programján. A verseny egyik győzteseként pedig pitchelhettünk az eseményen a prominens résztvevők előtt.

Diabétesz Világnap

Már régóta akartam előadást tartani egyetemi előadóban. Ez a pilllanat 2019-ben jött el, amikor az egyik partnerünk, a Sportos Cukorbetegekért Egyesület felkért, hogy beszéljek a rendezvényükön a Testnevelési Egyetemen. Ez egy remek alkalom volt bemutatni a mikrobiom fontosságát – ami a kiemelt kutatási területem.

Vállalkozó Nők Világnapja

Mint vállalkozás tulajdonos, építem a kapcsolatimat a női vállalkozókkal is. A Női Vállalkozások Napján előadóként is részt vettem. Kiosztottam egy nagy fazék levest is, hogy szemléltessem a prezentációmat.

Online szereplés

A HáziPatika az egyik vezető egészségügyi weboldal Magyarországon. A velem készített dietetikai témájú videó sorozat bárki számára hozzáférhető a publikus tudásbázisukban.

Rádióinterjúk

Scroll to Top